Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lommelse triatlete wint gratis ticket 70.3 Ironman Belgium, dit zijn de antwoorden op onze vragen
De spectaculaire zwemstart in de Noordzee bij de halve triatlon van Knokke-Heist in 2022 (foto: Sport Knokke-Heist RR)
Nieuws

Lommelse triatlete wint gratis ticket 70.3 Ironman Belgium, dit zijn de antwoorden op onze vragen

De 70.3 Ironman Knokke-Heist in september 2023 is blijkbaar erg populair onder onze lezers, want bijna 300 triatleten namen deel aan de actie op 3athlon.be in samenwerking met Ironman Belgium om een gratis startticket te bemachtigen. Het enige wat je moest doen, was juist antwoorden op de 4 vragen die we je stelden. Maar dat was blijkbaar niet zo evident. Zo waren er toch heel wat deelnemers aan de actie die dachten dat Pieter Heemeryck of Simon De Cuyper in Knokke-Heist wonnen. Maar het was effectief onze Belgische kampioen Stenn Goetstouwers die de halve triatlon van Knokke-Heist dit jaar won. Simon De Cuyper won de zwintriatlon, maar we zochten dus de winnaar van de halve triatlon! Onder de juiste antwoorden selecteerde onze onafhankelijke jury 1 winnares die we volgend jaar aan de start zien in Knokke-Heist. Wie dat geworden is, zie je hieronder:

Niemand minder dan de Lommelse triatlete Eva Vanbrabant mag stevig beginnen trainen voor de 70.3 Ironman Belgium in Knokke-Heist op 17 september 2023. Danzkij Ironman Belgium en 3athlon.be krijgt ze een gratis startticket voor de internationale halve triatlon. Wij wensen Eva alvast heel veel succes en vooral veel plezier toe en we gaan haar zeker blijven volgen in de aanloop naar de 70.3 Ironman Belgium.

Dit waren de juiste antwoorden op de 4 vragen:

  1. De laatste Belgische 70.3 Ironman was in 2012 in Antwerpen
  2. De winnaar van de halve triatlon van Knokke-Heist 2022 was Stenn Goetstouwers
  3. Het WK 70.3 Ironman in 2024 vindt in het Nieuw-Zeelandse Taupo plaats op 14 en 15 december
  4. De 4 Benelux 70.3 Ironman triatlons zijn in Hoorn en Maastricht in Limburg, Remich in Luxemburg en Knokke-Heist in België

Bedankt iedereen om massaal aan onze actie deel te nemen. Voor degene die naast het gratis startticket grepen, je kan nog altijd tot 2 januari 2023 genieten van het early bird tarief om je in te schrijven voor de 70.3 Ironman Belgium.