Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3 gouden olympische triatleten trainen samen voor 70.3 Ironman Bahrein
3 olympische kampioenen triatlon op een rijtje in Bahrein: Kristian Blummenfelt, Jan Frodeno en Alistair Brownlee (foto: Brownlee Brothers/Orbital Studio RR)
Foto van de Week

3 gouden olympische triatleten trainen samen voor 70.3 Ironman Bahrein

In deze Foto Van De Week krijg je drie olympische triatlonkampioenen op een rijtje, goed voor 4 gouden medailles van 2008 tot en met 2021, met van links naar rechts Kristian Blummenfelt, Jan Frodeno en Alistair Brownlee. De drie gouden triatleten waren deze week samen op pad tijdens een fietstraining voor de 70.3 Ironman Bahrein. Ze zijn ineens ook de blikvangers van het Middle East-championship 70.3 Ironman dat net zoals zoveel andere wedstrijden in het Midden-Oosten op vrijdag plaatsvindt. Wij kijken uit naar de strijd vrijdag tussen Blummenfelt, Frodeno en Brownlee maar tot dan genieten we vooral van dit geweldige olympische beeld als Foto Van De Week!