Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn loopt aan de leiding: Volg de finale van de Hel van Kasterlee live op 3athlon.be
Multisports

Seppe Odeyn loopt aan de leiding: Volg de finale van de Hel van Kasterlee live op 3athlon.be

Seppe Odeyn lijkt op weg naar een indrukwekkende zege in de Hel van Kasterlee. Bij het ingaan van de laatste 15 km lopen had hij 2’05 voorsprong op Geert Lauryssen. Wordt het zijn tiende zege in de 20ste editie van de beruchte Hel van Kasterlee, de zwaarste cross-duatlon ter wereld? Het is een ijzig koude editie geworden, die voor deze jubileumeditie nog uitgebreid werd met een extra tiental kilometers op de mountainbike. Mis niets van de absolute finale van de Hel en volg hieronder de liveblog en de videostream live mee op 3athlon.be.