Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WK Ironman in Nice, GOAT Frodeno en grote triatlon plannen – 3athlon Praat podcast is terug mét Belgische inbreng
3athlonpraat

WK Ironman in Nice, GOAT Frodeno en grote triatlon plannen – 3athlon Praat podcast is terug mét Belgische inbreng

De eerste 3athlon.be Podcast van 2023 staat online. We haken mee aan bij onze collega’s van 3athlon.nl die met 3athlon Praat al langer een podcast hadden. Na een korte winterstop pakken we samen de draad weer op met een eerste Holland-België. Tim Moria en Hans Cleemput, hoofdredacteurs van 3athlon.nl en 3athlon.be, hebben het in deze 3athlon Praat natuurlijk over het WK Ironman voor de mannen in Nice, over de verschillende wedstrijdcircuits, over triatlon in Nederland en België, over Greatest Of All Times Jan Frodeno én over de triatlonplannen van Hans, waarover je binnenkort in “Van 113 naar 113” meer leest op 3athlon.be.

Nu we het nieuwe jaar ingezet hebben, werd het stilaan echt tijd dat 3athlon.be, na een paar gastoptredens in de Jogclub podcast en het hosten van de Keep On Running podcast, met een eigen Podcast zou komen. En daarvoor haakten we graag aan bij onze Nederlandse collega’s van 3athlon.nl die al ruim drie jaar de 3athlon Praat podcast hosten.

“Wegens het succes van de podcast en het hoge aantal luisteraars, werken vanaf dit seizoen de redacties van 3athlon.nl en 3athlon.be samen om 3athlon Praat naar een nog hoger niveau te tillen. Net als voorgaande jaren gaan we met elkaar in discussie over het laatste triatlonnieuws, de nieuwste ontwikkelingen, bespreken we wedstrijden en nodigen we uiteraard toonaangevende gasten uit de triatlonwereld uit. Daarbij ligt de focus dus niet alleen maar op het Nederlandse, maar ook op het Belgische nieuws. Af en toe zullen er specials worden uitgezonden die mogelijk alleen gericht zijn op de Nederlandse of juist de Belgische luisteraar,” aldus Tim Moria.

Beluister hier de eerste aflevering van 3atlon Praat van 2023. Vergeet niet je te abonneren op 3athlon Praat zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe afleveringen.