Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jeroen Dingemans hoofdcoach van Lotto Dstny, Marc Herremans krijgt gezelschap van Stenn Goetstouwers
Marc Herremans, Griet Dingemans en Jeroen Dingemans in het 185 Coaching Center (foto: 185 RR)
Extra

Jeroen Dingemans hoofdcoach van Lotto Dstny, Marc Herremans krijgt gezelschap van Stenn Goetstouwers

Dubbel nieuws uit het triatlongekke Wuustwezel, waar er heel wat veranderingen zijn in het 185 coaching center, met de stap van trainer Jeroen Dingemans naar wielerploeg Lotto-Dstny als opvallendste move. Jeroen Dingemans vormde lang een duo met Marc Herremans en Griet Dingemans in 185 Coaching maar had naast zijn werk met triatleten ook al een sterke band met de wielersport. In 2023 wordt hij hoofdcoach van wielerploeg Lotto Dstny, maar hij gaat ook in Antwerpen verder met Forward Coaching, samen met collega’s Stef en Toon. Marc krijgt bij 185 versterking van toptriatleet Stenn Goetstouwers.

Dingemans gaat verder met Forward Coaching

Marc Herremans krijgt gezelschap van Stenn Goetstouwers bij 185 Coaching