Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Respectloos! Ze hebben nog niet tegen Jan geracet” Lionel Sanders reageert heftig op de jonge garde versus Jan Frodeno
Lionel Sanders en Jan Frodeno samen in Miami (foto: PTO RR)
Nieuws

“Respectloos! Ze hebben nog niet tegen Jan geracet” Lionel Sanders reageert heftig op de jonge garde versus Jan Frodeno

In een video-interview met de PTO, de Professional Triathletes Organisation, heeft Lionel Sanders als vanouds hard uitgehaald naar iedereen die te kort ven geheugen is en de jonge garde op de long distance triatlons hoger inschat dan Jan Frodeno. “Ik heb tegen Jan geracet én tegen deze gasten geracet en ze zijn nog niet op het niveau van Jan. Ze hebben niet tegen hem geracet en hebben hem nooit verslagen. Het geheugen is kort, dat klopt. F*ck This! Ik weet zeker dat Jan hiernaar kijkt en zegt: ‘serieus, jongens? Hebben jullie niet gezien dat ik met acht minuten verschil Hawaii won, zonder uitgedaagd te worden?’ Jan had wel vijf sigaretten kunnen roken op de finishlijn, voordat de nummer twee finishte.” Swipe hieronder in de Instagram post naar rechts om de video te bekijken:

“Dit is zo f*cking belachelijk en respectloos!”

Lionel Sanders staat er om bekend dat hij nooit een blad voor de mond neemt, maar deze keer windt hij zich nog wat extra op, terwijl het niet eens over hemzelf gaat. Als er gevraagd wordt nar een vergelijking tussen de jonge garde, zoals Gustav Iden en Sam Laidlow, en Jan Frodeno, gaat The Colonel helemaal los. “Dat is zo ‘fucking’ belachelijk én respectloos. Het feit is dat deze gasten nog nooit tegen Jan hebben geracet. Jan heeft deze sport omhoog getild, dát is een feit. Deze gasten groeien nu pas naar het niveau van Jan toe.”

“Ik heb tegen Jan geracet én tegen deze gasten geracet en ze zijn nog niet op het niveau van Jan. Ze hebben niet tegen hem geracet en hebben hem nooit verslagen. F*ck this! Het geheugen is kort, dat klopt. Ik weet zeker dat Jan hiernaar kijkt en zegt: ‘serieus, jongens? Hebben jullie niet gezien dat ik met acht minuten verschil Hawaii won, zonder uitgedaagd te worden?’ Jan had wel vijf sigaretten kunnen roken op de finishlijn, voordat de nummer twee finishte,” aldus Jan Frodeno.