Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Fabrice Van Espen en Pierre Balty winnen Run&Bike in Vilvoorde
Fabrice Van Espen loopt en Pierre Balty fietst in de Run&Bike van Vilvoorde (foto: BIN/MIchel Stassart)
Multisports

Fabrice Van Espen en Pierre Balty winnen Run&Bike in Vilvoorde

Triatleten Pierre Balty en Fabrice Van Espen hebben voor het tweede jaar op rij de Run & Bike van BIN in Vilvoorde gewonnen. In Run & Bike leg je samen als duo het parcours af, met 1 mountainbike. Je mag onderweg zoveel wisselen van lopen naar fietsen als je zelf wil. Pierre Balty en Fabrice Van Espen waren in Vilvoorde duidelijk de snelsten op het lastige parcours van 16 km en wonnen met meer dan twee minuten voorsprong.

Fabrice en Pierre pakten de zege in een snelle tijd van 54’43, goed voor een gemiddelde van 3’25 per km. Sergio Strollo en Edouard Van Dongen pakten de tweede plaats op 2’37 van het duo van het Brussels Ironman Nato team. De derde plaats ging naar Jonathan Heyrman en Louis Janssens. In de mixed categorie pakte triatlonkoppel Lies Vanobbergen en Stijn Roelens de overwinning. Manon Greer en Kristel Imbo waren het snelste duo bij de dames.

Op de 8 km ging de winst naar Kevin De Pourcq en Neal Van Mulders. Kim Vancoppenolle en Yannick Pirard wonnen in de mixed categorie. En bij de vrouwen waren de jonge KTT’ers Maxime Geentjens en Kaat Horemans iedereen te snel af. Emile en Arthur Helin pakten de winst op de 5 km.

Uitslag Run & Bike Vilvoorde 2023