Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Scott Running lanceert Ultra Carbon RC trailschoen tijdens Scott Xtrails Winter in Houffalize
De nieuwe Scott Ultra Carbon RC schoenen (foto: Scott Running RR)
Extra

Scott Running lanceert Ultra Carbon RC trailschoen tijdens Scott Xtrails Winter in Houffalize

Dit weekend vinden in Houffalize de Xtrails Winter van Sportevents plaats met op zaterdag de Kamikaze-trail en de Nighttrail des Coccinelles en op zondag de Houffa-trail. Tijdens dit altijd druk bijgewoonde trailweekend neemt Scott na de finish van de night trail ook de tijd om de gloednieuwe Scott Ultra Carbon RC trailschoenen voor te stellen aan het Belgische publiek. Wil jij alles te weten komen over de nieuwe Scott loopschoenen van 2023? Kom dan op zaterdag om 20u30 langs in de Mont-Nadrin Room in Hotel Vayamundo in Houffalize.

Tijdens de presentatie zal ook de product manager van Scott Running HQ aanwezig zijn om al je vragen over de nieuwe schoen te beantwoorden. De supersnelle Ultra Carbon RC, met zijn dynamische carbonplaat en met zijn Ultra Traction buitenzool voor nog meer grip, zou wel eens de beste keuze kunnen worden om dit weekend mee te lopen in Houffalize. Vrijdag sneeuwde het er het grootste deel van de dag en het hele parcours ligt onder een dikke laag sneeuw van bijna 10 cm dik. 3athlon.be is er dit weekend ook bij en zal de nieuwe Ultra Carbon RC schoenen ook uitgebreid gaan testen.

Meer info over de Ultra Carbon RC schoen en de andere loopschoenen vind je op de website van Scott Running.