Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wat zijn Global Triathlon Awards waard? Extreme sporten of gekkenwerk? Triatlon in Azie en meer – 3athlon Praat Podcast 147
3athlonpraat

Wat zijn Global Triathlon Awards waard? Extreme sporten of gekkenwerk? Triatlon in Azie en meer – 3athlon Praat Podcast 147

De derde aflevering van 2023 van de 3athlon Praat podcast is er eentje met internationaal karakter, want Tim belt in vanuit Nice en Hans zit in de sneeuw in België. De twee hoofdredacteurs van 3athlon.nl en 3athlon.be hebben het natuurlijk over de Global Triathlon Awards die in Nice gehouden werden. Tim pakte er overigens een KOM op het WK Ironman parcours. Verder praten ze over de extreme uitdaging van Irene Kinnegim en de dunne lijn tussen extreem sporten en gekkenwerk, de start in Valencia met vallen en opstaan en de prestatie van Arnaud Dely in deze 10K en de aankondiging van twee nieuwe triatlons in Azië. Beluister hieronder aflevering 147 van de 3athlon Praat podcast en vergeet je niet te abonneren op 3athlon Praat!