Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Schrijf nu in voor eerste B3B network event bij Callant met 3 ondernemers en Hawaii finishers én Wim Lagae
B3B

Schrijf nu in voor eerste B3B network event bij Callant met 3 ondernemers en Hawaii finishers én Wim Lagae

In het WK Ironman in Kona, Hawaii in oktober 2022 stonden een aantal Belgische ondernemers aan de start, ondernemers die niet alleen als triatleet actief zijn, maar ook als triatlonsponsor. Hoe beleef je als ondernemer de finish van het WK Ironman? Hoe vind je de tijd om ervoor te trainen? Wat doet het met je bedrijf, je klanten en vooral je medewerkers als je zelf bekendstaat als Hawaii-finisher? Wat betekent participatie voor je sponsoring en je branding? En hoe ga je goed verzekerd aan de slag als internationaal triatleet?

Op het eerste B3B network event in Kasteeldomein De Cellen van Callant Verzekeringen in Oostkamp houden we op donderdag 2 februari een ronde tafel met drie WK Ironman finishers: Koen Janssen van ITZU, Ismael Ben-Al-Lal van iLumen en Toon Veldeman van Veldeman BV. Professor sportmarketing en zelf ook actief triatleet Wim Lagae geeft zijn visie op sponsoring en actieve participatie in de sport. Bij Callant leggen ze je alles uit over verzekeringen en hoe je je ook op dat vlak kan voorbereiden op een feilloze trip naar je internationele triatlon.

De moderatie is in handen van Hans Cleemput, hoofdredacteur van 3athlon.be, het grootste online triatlon magazine van Belgie.

Vergeet niet om je lid te maken van de B3B Business Triathlon Community op LinkedIn