Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon in de Big Apple, of toch niet heel ver er van: Ironman kondigt nieuwe 70.3 Ironman New York aan
Nieuws

Triatlon in de Big Apple, of toch niet heel ver er van: Ironman kondigt nieuwe 70.3 Ironman New York aan

Ironman heeft de nieuwe 70.3 Ironman New York aangekondigd voor 23 september 2023, al gaat het eerder om de staat New York dan de City that never sleeps zelf. Plaats van actie wordt het mooie Jones Beach. Ook al ligt Jones Beach, bij Long Island, op een zestigtal kilometer van Manhattan, Brooklyn of andere bekende stadsdelen van The Big Apple, toch zou het wel eens een bucket list triatlon kunnen worden, vooral voor Amerikaanse triatleten. Ironman koppelt wel eens meer grote steden aan zijn wedstrijden terwijl alle actie op nog redelijke afstand plaats vindt, denk maar aan de Ironman Barcelona die in Calella wordt gehouden, op meer dan 50 kilometer van Barca.

Ironman 70.3 New York wordt dus op Jones Beach bij Long Island gehouden en biedt daarmee een perfecte mogelijkheid om ook de stad te verkennen. “We kunnen niet méér opgewonden zijn om Ironman voor het eerst in de geschiedenis naar Long Island te brengen”, aldus Dave Christen namens de organisator. “Met een aantal van de mooiste stranden in de regio, zullen atleten hier genieten van een prachtige locatie, heerlijk weer, de toegang tot New York City én vriendelijke mensen.”

Alle informatie vind je op de website van Ironman 70.3 New York.