Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Onder de indruk van comeback in Israman, nieuwe bondscoaches, triatlon in Big Apple en meer – 3athlon Praat Podcast 148
3athlonpraat

Onder de indruk van comeback in Israman, nieuwe bondscoaches, triatlon in Big Apple en meer – 3athlon Praat Podcast 148

In de 4de aflevering van 2022 van 3athlon Praat hebben Tim en Hans het natuurlijk vooral over de fenomenale comeback van Diego Van Looy, inclusief alle drama aan de finish en de DSQ na rode kaart. Die werd gelukkig teruggedraaid en Diego werd alsnog als winnaar uitgeroepen van de Israman, maar dat was na de opname van 3athlon Praat 148. Omdat er 2 winnaars zijn, blijft Dirk Wijnalda ook mooi derde. Verder hebben we het over de kansen van Sebastian Kienle in de Norseman, de 70.3 Ironman New York als bucket list triatlon en nieuwe bondscoaches in België en in Nederland. Beluister hieronder aflevering 148 van 3athlon Praat en vergeet niet je te abonneren op de podcast zodat je al onze afleveringen kan volgen…