Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lionel Sanders in de arena, Gwen Jorgensen komt terug en titels en prijzenpotten voor age groupers – 3athlon Praat Podcast 150
3athlonpraat

Lionel Sanders in de arena, Gwen Jorgensen komt terug en titels en prijzenpotten voor age groupers – 3athlon Praat Podcast 150

In de 150ste aflevering van de 3athlon Praat podcast hebben Tim en Hans het uiteraard uitgebreid over de stunt van Lionel Sanders die aan de Arena Games gaat meedoen, al lijkt dat nieuws vooral bedoeld om te verdoezelen dat het geen top-deelnemersveld is in Montreal, maar ze hebben het ook over zijn taalgebruik. Verder komen ook de comeback van Gwen Jorgensen aan bod, hoe age groupers graag uitpakken op social media met het voor hun beste resultaat en hoe ze in Nederland een mooie prijzenpot krijgen in de DTS in Zandvoort. En Hans en Tim blijven opvallend rustig over Ironman. Toch niet omdat podcaster Jack Kelly in de ban werd geslagen door Ironman? En er zijn nog aanvullingen van Diego Van Looy en Natalie Franken. Luisteren maar dus, hieronder op Spotify of op je favoriete podcast kanaal. En vergeet niet je te abonneren op 3athlon Praat.