Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Frodeno vraagt aan Blummenfelt en Iden om wild card te regelen voor PTO Europen Open triatlon
3 olympische kampioenen triatlon op een rijtje in Bahrein: Kristian Blummenfelt, Jan Frodeno en Alistair Brownlee (foto: Brownlee Brothers/Orbital Studio RR)
Fun

Jan Frodeno vraagt aan Blummenfelt en Iden om wild card te regelen voor PTO Europen Open triatlon

Jan Frodeno is niet alleen een toptriatleet, de Duitser heeft ook een geweldig gevoel voor humor. In een video op Instagram reageert hij op zijn eigen komische manier op het nieuws dat de PTO voortaan alleen maar focust op de top-30 van de wereldrangschikking om deel te mogen nemen aan de US open en de European Open op 6 mei in Ibiza. In de Asian Open beperkt zich dat zelfs tot de top-20. Door zijn blessurejaar staat Frodeno niet eens in de ranking. “En dus schoot het me ineens te binnen na een zwemtraining. Ik heb een wildcard nodig. Kristian (Blummenfelt) en Gustav (Iden), kunnen jullie daarvoor zorgen? En kom je ook meedoen aan de European Open? Ik ben zeer benieuwd naar de legendarische after party moves van Gustav. En… euhmm… de legendarische wedstrijd party moves van Kristian,” aldus een vrolijke Frodeno. Bekijk het filmpje van de GOAT hieronder: