Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Raceranger, moet het 10, 12 of 20 meter zijn, elite van de PTO, verkeerd rijden in Wanaka en veel meer – 3athlon Praat Podcast 152
3athlonpraat

Raceranger, moet het 10, 12 of 20 meter zijn, elite van de PTO, verkeerd rijden in Wanaka en veel meer – 3athlon Praat Podcast 152

Een goedgevulde 3athlon Praat podcast deze week, waarin Tim en Hans uitgebreid discussieren over de nieuwe maatregelen van de PTO. De Professional Triathletes Organisation kondigde afgelopen week de European Open triatlon in Ibiza aan en liet ineens ook tussen neus en lippen weten dat in de toekomst alleen nog de top-30 en in de Asian Open zelfs de top-20 welkom is. Hoe elitair wordt de PTO dan? Beter nieuws was er in Wanaka, al hebben we het daar ook over verkeerd fietsen. Is dat pech of gewoon dom? Maar de reacties op het gebruik van anti-stayer systeem Raceranger waren wel erg positief. Hans visualiseert zich al een blauwe wolk in een peloton in Ironman Barcelona. En waarom hanteert niet elke organisatie dezelfde non-drafting zone? Moet het nu 10, 12 of 20 meter zijn? Uiteraard staan we stil bij de annulering van Challenge Montpellier en Tim bevraagt Hans over zijn eerste 5 km loopwedstrijdje van het jaar. Dat en veel meer in de 152ste 3athlon Praat podcast. Beluister hieronder in de Spotify player of op je favoriete podcast kanaal. En zoals altijd, vergeet niet je te abonneren!