Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Is het nu Arnaud De Lie of Arnaud Dely?
Arnaud De Lie (l) en Arnaud Dely (r) op stage (foto: Arnaud Dely RR)
Duathlon

Is het nu Arnaud De Lie of Arnaud Dely?

Wat een geweldig openingsweekend was het voor de jonge wielrenner Arnaud De Lie die als 20-jarige meteen indruk maakte in de Omloop Het Nieuswblad en het ook behoorlijk deed in Kuurne-Brussel-Kuurne. Maar elke keer als we Arnaud De Lie in actie zien voor Lotto-DSTNY moeten we meteen denken aan die andere Arnaud Dely, onze duatlon-topper. En hoe hou je die twee uit mekaar? Kunnen we dan stellen dat Arnaud Dely, met Y, de duatleet is en Arnaud De Lie, met IE, de wielrenner? Nee, dat zou te kort door de bocht zijn, want in 2021 won Arnaud De Lie een duatlon in Forest d’Anlier. En als Arnaud Dely, de duatleet, op stage gaat en daar dan ook nog eens Arnaud De Lie, de wielrenner, tegen het lijf loopt en er een foto mee neemt, dan wordt het helemaal moeilijk. Maar het levert wel een schitterende Foto Van De Week op, met voor de goede orde links Arnaud De Lie en rechts Arnaud Dely.

Ook Remco op de foto met Arnaud Dely

Arnaud De Lie was overigens niet de enige wielrenner die op de foto wou met Arnaud Dely: