Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Korter op de bal, triatlonseizoen in volle gang in Taupo, Zuid-Afrika én Diksmuide, maar niet meer in Maastricht – 3athlon Praat Podcast 154
3athlonpraat

Korter op de bal, triatlonseizoen in volle gang in Taupo, Zuid-Afrika én Diksmuide, maar niet meer in Maastricht – 3athlon Praat Podcast 154

Toen Tim en Hans in januari 2023 aan een nieuwe reeks 3athlon Praat podcasts begonnen, werd er altijd op vrijdag opgenomen en verscheen de aflevering altijd op zaterdag, maar het triatlonseizoen is in volle gang en dus willen we graag weer wat korter op de bal spelen. En dus krijg je voortaan elke dinsdag je portie 3athlon Praat, met deze keer uitgebreide analyses van de Ironman New-Zealand en Ironman Zuid-Afrika, met opnieuw de vaststelling hoe groot de Nederlandse weelde tegenwoordig is bij de pro-triatletes op de lange afstand. Uiteraard staan we stil bij de annulering van de 70.3 Ironman Maastricht en we hebben het ook over de seizoensopener in Diksmuide in België, met erg snelle tijden van erg jonge triatleten. En er zijn nog de schoenen van Gustav Iden en veel meer, maar dat ontdek je hieronder via de Spotify Player of natuurlijk op je favoriete podcast kanaal. En zoals altijd, vergeet niet je te abonneren op 3athlon Praat!