Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Crash en clash in Miami, niet de grootste Arena, triatlon in Barcelona en veel meer – 3athlon Praat Podcast 155
3athlonpraat

Crash en clash in Miami, niet de grootste Arena, triatlon in Barcelona en veel meer – 3athlon Praat Podcast 155

Het triatlonseizoen is nu echt wel goed begonnen en dus hebben Hans en Tim nog meer om te bespreken in de wekelijkse 3athlon Praat Podcast. In deze 155ste aflevering hebben we het over de grootste wedstrijd van het weekend: de Clash Miami. In die wedstrijd kregen we verrassende winnaars, ging Lionel Sanders op zijn nieuwe fiets tegen de vlakte en deed Nederlander Youri Keulen het uitstekend. Verder blijven we toch aarzelend naar de Arena Games kijken, met alweer niet het sterkste deelnemersveld. We staan ook stil bij nog meer wedstrijden die wegvallen, maar gelukkig is er ook de toevoeging van Barcelona aan het Challenge programma, misschien wel een leuke race voor Hans in voorbereiding op zijn #113naar113 uitdaging in de Challenge Vieux Boucau. En we hebben het uiteraard ook over de wedstrijden dichterbij, met extra aandacht voor de cross-duatlon klassieker van Retie. Dat en veel meer in de 3athlon Praat podcast, hieronder in de Spotify player te beluisteren of via je favoriete podcast-kanaal. En zoals altijd: vergeet niet je te abonneren en feedback is ook altijd meer dan welkom…