Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Twee keer prijs: Sportoase Sportbedrijf 2023-2024 én Best Workplace 2023 label
Bij Sportoase zijn ze blij met het label Sportbedrijf 2023-2024 (foto: Sportoase)
Extra

Twee keer prijs: Sportoase Sportbedrijf 2023-2024 én Best Workplace 2023 label

Sportoase, partner van 3athlon.be en van verschillende triatleten, clubs en wedstrijden, is de afgelopen week twee keer in de prijzen gevallen. Vorige week kreeg Sportoase van Sport Vlaanderen het label Sportbedrijf 2023-2024. Deze week kwam daar nog een stevige beloning bij, want het bedrijf waar Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts aan het roer staat, kreeg ook het label Best Workplace. Sportoase telt onder zijn medewerkers overigens flink wat actieve triatleten.

Sportbedrijf 2023-2024

“Het motto van Sportoase is ‘Practice what you preach‘ en onder dat motto stimuleren we onze medewerkers om te bewegen zodat ze zich gezond en fit blijven voelen. Daarom hebben medewerkers van Sportoase recht op een betaald wekelijks sportmoment tijdens de werkuren. Daarnaast wordt er ook gewerkt met een beloningssysteem waarmee medewerkers extra vakantiedagen kunnen verdienen naarmate ze sporten na de werkuren. Deze interne sport -en beweeginvesteringen zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij Sport Vlaanderen. Daarom ontving Sportoase het Label Sportbedrijf 2023-2024,” aldus Sportoase.

Best Workplace

Bij Great Place To Work verkiezen ze elk jaar de beste werkgevers van België. Sportoase had in 2022 al het label Great Place To Work. In de Best Workplace in Belgium 2023 is Sportoase nu ook 1 van de 10 bedrijven die in de medium-categorie het label Best Workplace mochten ontvangen.