Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hallucinante Barkley Marathons, dunne lijn tussen vreugde en verdriet in Lanzarote en bonificaties in triatlon – 3athlon Praat Podcast 156
3athlonpraat

Hallucinante Barkley Marathons, dunne lijn tussen vreugde en verdriet in Lanzarote en bonificaties in triatlon – 3athlon Praat Podcast 156

De Belgische ultraloper Karel Sabbe brak het internet en deed, vooral in België, Twitter weer eens ouderwets ontploffen en dus besteden Hans en Tim ook heel wat aandacht aan de Barkley Marathons, elk jaar een leuk onderwerp op 3athlon.be en 3athlon.nl, maar dit jaar helemaal door de Belgische winst én de link met Ironman van 1 van de finishers. En we staan natuurlijk ook uitgebreid stil bij de topprestaties in Lanzarote op de 70.3 Ironman. We zagen sterke debutanten bezig, maar was de vrouwenwedstrijd nu wel of niet spannend? En wie was ook alweer de Franse wielerkampioen uit 2018 die door age grouper Nick Thijs geklopt werd in Lanzarote. We hebben het ook over de keerzijde van de medaille, de dunne lijn tussen vreugde en verdriet, en ga je dan door tot de finish, ook al heb je een rotdag? En wat te denken van het spel met de bonificaties in de Sprinttriatlon Limburg in Bilzen? Verder kijken we kritisch naar het EK duatlon en doen we nog een shoutout naar wereldrecordhoudster Lotte De Vet. Dit en veel meer in aflevering 156 van 3athlon Praat, hieronder te beluisteren in de Spotify Player of via jouw favoriete podcast kanaal. En vergeet zoals altijd niet om je te abonneren op de 3athlon Praat Podcast: