Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
70.3 Ironman Lanzarote door het oog van fotograaf Bobby Paesen
Anne Haug wint de 70.3 Ironman Lanzarote (foto: 3athlon.be/Bobby Paesen)
Fotos

70.3 Ironman Lanzarote door het oog van fotograaf Bobby Paesen

Omdat er heel wat Belgische pro-triatleten aan de 70.3 Ironman van Lanzarote deelnamen, vaardigde 3athlon.be fotograaf Bobby Paesen af naar het Canarische eiland af en hij kwam terug met een mooie selectie van beelden. Geniet nog eens mee van de geweldige zeges van Anne Haug en Justus Nieschlag en natuurlijk komen ook de andere Belgen uitgebreid in beeld, ook age group winnaar Nick Thijs. Een mooie impressie van een mooie wedstrijd waar bij de vrouwen Anne Haug een klasse te sterk leek en bij de mannen Justus Nieschlag het lastig kreeg met een verrassende Franse triatleet. Geniet van onderstaande foto galerij:

« of 2 »