Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Spannende spurtjes op de Letenberg: Herbeleef Sprinttriatlon Limburg in meer dan 50 foto’s van Jim De Sitter
Jasper Philippe en Maarten Appermans boven op de Letenberg in de sprinttriatlon van Bilzen (foto: Finishfoto.be/Jim De Sitter)
Fotos

Spannende spurtjes op de Letenberg: Herbeleef Sprinttriatlon Limburg in meer dan 50 foto’s van Jim De Sitter

Spanning troef in de Sprinttriatlon Limburg zondag en dat had veel te maken met het systeem van de bonificatieseconden bij de vijf passages op de Letenberg in Bilzen. De Letenberg is een helling van net geen 500 meter, met een gemiddeld stijgingspercentage van 8% en een maximum hellingsgraad van 10,2 %. Op de top kregen we een paar spannende sprints te zien, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Jim De Sitter was met Finishfoto.be aanwezig, maar zocht ook een mooie plaats uit in het zwembad, op de Letenberg en op het loopparcours. Hieronder kan je de wedstrijd nog eens beleven aan de hand van meer dan 50 kleurrijke foto’s:

« of 2 »