Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Scott loopschoenen, kledij, helmen en veel meer met flinke korting op Scott Sample Sale in experience center Werkendam
Dries Busselot legt alles over de Scott schoenen uit op de Sample Sale van Scott (foto; 3athlon.be)
Extra

Scott loopschoenen, kledij, helmen en veel meer met flinke korting op Scott Sample Sale in experience center Werkendam

Als je nog op zoek bent naar de ideale loopschoen of extra loop- en fietskledij, of andere accessoires voor het nieuwe seizoen, dan kan je nu bij Scott je slag slaan, want op de traditionele Scott Sample Sale van 28 tot en met 30 maart krijg je mooie kortingen op heel wat producten uit het uitgebreide Scott (en Dolomite en Lizard) gamma. De Scott Sample Sale vindt voor de tweede keer plaats in het experience center in het Nederlandse Werkendam, een stadje dat tussen Breda en Rotterdam ligt en dus ook vanuit België vlot bereikbaar is. Je bent op 28 maart, 29 maart en 30 maart welkom op de ‘Scott Sample Sale’ en je krijgt er nog eens persoonlijk advies van Dries Busselot van Scott Running bovenop.

“Liefhebbers van Scott kunnen in Werkendam hun slag slaan als het gaat om de aanschaf van Scott Sports bike, running en wintersport kleding, schoenen, tassen, helmen, maar ook bijvoorbeeld schoenen en accessoires van Dolomite en Lizard,” vertelt Dries Busselot. “Bezoekers kunnen dan meteen een kijkje nemen bij de nieuwste fietsmodellen. Maar, voor de nieuwsgierige koopjesjagers, die worden helaas niet afgeprijsd. Op andere producten van Scott, Dolomite en Lizard kunnen de kortingen oplopen tot wel tachtig procent.”

De Sample Sale komt overwaaien uit België en vindt nu voor de tweede keer in Nederland plaats. “We willen er een jaarlijkse traditie van maken en dan altijd in de tweede helft van maart, kort voordat het fietsseizoen helemaal losbarst, zodat consumenten nog even kunnen profiteren van leuke aanbiedingen. Op de vorige editie zagen we ook redelijk wat Belgische atleten langskomen, ook zij zijn van harte welkom,” aldus Dries.

De Scott Experience Center is gevestigd aan de Beyerinckweg 8a in Werkendam. De Sample Sale is op 28 maart van 15 u. tot 21 u., op 29 maart van 15 u. tot 21 u. en op 30 maart van 15 u. tot 20 u.