Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over klappertanden in Grand Raid, uitslagen en streams vinden, trainingsdipjes, zadelpijn na 3.619 km en favorieten voor Parijs – 3athlon Praat Podcast 157
3athlonpraat

Over klappertanden in Grand Raid, uitslagen en streams vinden, trainingsdipjes, zadelpijn na 3.619 km en favorieten voor Parijs – 3athlon Praat Podcast 157

Gelukkig zitten Hans en Tim aflevering 157 van de 3athlon Praat Podcast lekker warm binnen op te nemen, want het weekend was guur, koud en vooral heel nat. En dus hadden Hans en Tim vooral heel veel respect voor alle atleten die zondag de finish haalden in een heroïsche editie van de Grand Raid en stonden te klappertanden op het podium. Van de Grand Raid was vlot een uitslag te vinden, maar we blijven het raar vinden dat we vooral bij grotere wedstrijden ver moeten zoeken naar livestreams en/of lang moeten wachten op uitslagen. En hoeveel pijn zou je kont doen als je zeven dagen lang meer dan 500 km op de fiets zit? Of hoe indrukwekkend het wereldrecord van Mathieu Bonne is, al tekende hij geen dinosaurus op Strava? Op Strava vind je dan sinds maandag weer een looptraining van Hans. Die had een trainingsdipje en getuigt over wat dat doet met de motivatie en het gevoel daarbij. Uiteraard staan we stil bij de European Cup in Quarteira, de World Cup in New Plymouth, wie onze favorieten op dit moment zijn voor Parijs 2024 en waarom Afrika de nieuwe triatlon hotspot lijkt. Dat en veel meer in alweer een goedgevulde 3athlon Praat Podcast. Hieronder te besluisteren of op jouw favoriete podcast kanaal. En we kunnen het niet genoeg herhalen: vergeet niet je te abonneren en onze podcast te liken, dat maakt een wereld van verschil 😉