Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen 70.3 Ironman Oceanside voor zieke Jan Frodeno, ook Lionel Sanders en Bart Aernouts zeggen af
Podium van de 70.3 Ironman Oceanside 2022 met vlnr Lionel Sanders, Jackson Laundry en Rudy Von Berg
Nieuws

Geen 70.3 Ironman Oceanside voor zieke Jan Frodeno, ook Lionel Sanders en Bart Aernouts zeggen af

Wij keken, net zoals de rest van de triatlonwereld, met heel veel ongeduld uit naar het geplande heroptreden van Jan Frodeno in de 70.3 Ironman Oceanside, maar de GOAT heeft griep en heeft besloten niet te starten. Het is niet de enige toptriatleet die zich door griep moet afmelden deze week. Ook Lionel Sanders werd een week geleden ziek. Hij hervatte de trainingen maar zag dan in dat starten in Oceanside geen zin heeft. En dat is jammer want het had een mooie battle kunnen worden met onder andere Sam Long, Ben Kanute en World Triathlon wereldkampioen Leo Bergere. En wij keken ook uit naar de seizoensopener van Bart Aernouts maar ook de Belgische triatleet heeft afgezegd voor Oceanside.

Jan Frodeno ziek paar dagen voor de race

Lionel Sanders na een week nog niet voldoende hersteld