Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische wafels, friet én bier op een medaille
De medaille voor de finishers van de 70.3 Ironman Belgium in Knokke-Heist (foto: Ironman Belgium)
Foto van de Week

Belgische wafels, friet én bier op een medaille

Het is al bijzonder mooi om de finish te halen van de 70.3 Ironman Belgium in Knokke-Heist in september, het wordt nog een stuk mooier als je deze finishermedaille om je nek mag hangen. De organisatie van de 70.3 Ironman Belgium in Knokke-Heist heeft deze week de finisher-medailles van de 5I50 en de 70.3 Ironman bekendgemaakt en het is verreweg de coolste medaille die we bij een triatlonwedstrijd al tegenkwamen. Een medaille met Belgian waffles, friet, het atomium en uiteraard bier, veel cooler wordt het niet. Oh ja, en ook al plaatsen we deze Foto Van De Week op 1 april, het is geen fake nieuws. De medaille werd onthuld eerder deze week op Medal Wednesday. Wie gaat er in september voor deze medaille? Als je je nog wil inschrijven, moet je er wel snel bij zijn. De 5I50 zit al helemaal vol en de 70.3 Ironman is ook nagenoeg uitverkocht.