Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kersverse papa Christophe De Keyser mag met Luca meteen 1ste zege vieren
Triatleet Christophe De Keyser viert zijn overwinning met vrouw en pasgeboren kind in de Setubal Triathlon (foto: LIDL Setubal Triathlon)
Nieuws

Kersverse papa Christophe De Keyser mag met Luca meteen 1ste zege vieren

De Belgische triatleet Christophe De Keyser heeft in Portugal, zijn tweede thuisland, zijn eerste overwinning van 2023 behaald in de halve triatlon van Setubal en hij mocht dat meteen vieren met zijn pasgeboren zoontje Luca en zijn vrouw. Op 26 maart werden Christophe en Rita de trotse ouders van hun eerste kindje Luca. En hoewel het in ons land en bij World Triathlon verboden is, mocht Luca in de kinderwagen samen met mama Rita en papa Christophe mee over de finish in Setubal.

Pasgeboren Luca geeft Christophe vleugels

Op 26 maart verwelkomde Christophe De Keyser zijn eerste zoontje Luca en nauwelijks een week later pakte hij zijn eerste overwinning van het seizoen. De Belg verpulverde de tegenstand en ging van start tot finish aan de leiding. Na de 90 km fietsen had hij al tien minuten voorsprong, maar Christophe zette ook nog eens met 1u13 de snelste looptijd neer in de halve marathon. CDK won overtuigend in 3u50’15 met 13 minuten voorsprong op Marcio Neves. Luis Moleiro pakte de derde plaats. De jonge triatleet Bruno Slegers werd vijftiende en pakte daarmee de winst in de M18 categorie.

Uitslag halve triatlon Setubal 2023

Foto-galerij van halve triatlon Setubal