Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het belang van het sportontbijt, eten voor, tijdens en na je trainingen, race-planning en veel meer – 3athlon Praat Podcast 158
3athlonpraat

Het belang van het sportontbijt, eten voor, tijdens en na je trainingen, race-planning en veel meer – 3athlon Praat Podcast 158

Terwijl Hans aan het trainen is voor zijn #113naar113 uitdaging in de Challenge Vieux Boucau ontvangt Tim in de 3athlon Praat Podcast deze keer twee Nederlandse gasten. Met Jaime van Frias Food Coaching en Peter van AthleteSportsWorld richt Tim zich vooral op de beginnende triatleet, al kunnen ook ervaren atleten heel wat opsteken van vooral de tips over nutrition. Jaime schetst namelijk het belang van een gebalanceerd sportontbijt en verder hebben ze het over koolhydraten tijdens lange duurtrainingen, het fameuze hongerklopje en hoe je goed voorbereid aan de start komt, zowel wat voeding als wat materiaal betreft. Beluister hieronder 3athlon Praat aflevering 158 of stem af op je favoriete podcast kanaal. En zoals altijd, vergeet niet je te abonneren, daar worden wij altijd blij van ­čÖé