Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Jogclub Ultra in meer dan 300 foto’s en de shoe- en watch count
Alle deelnemers van de Jogclub Ultra met liggend vooraan Seppe Odeyn en Bobby Paesen (foto: Finishfoto.be/Jim De Sitter)
Fotos

De Jogclub Ultra in meer dan 300 foto’s en de shoe- en watch count

De Jogclub Ultra in Herent was nog maar aan zijn tweede editie toe maar de 58 km lange ultrarun neemt nu al mythische proporties aan, al was het vooral erg gezellig, wat ook duidelijk blijkt uit onderstaande foto-reportage van Jim De Sitter van Finishfoto.be. Bij zo’n mythische wedstrijd hoort natuurlijk ook een shoe-count en een watch-count, te vergelijken met de jaarlijkse bike-count bij het WK Ironman in Hawaii. Van elke deelnemer werd het merk van de loopschoenen en het sporthorloge geregistreerd. We twijfelen niet aan de objectiviteit, maar het valt niettemin op dat de Jogclub favorieten Hoka en Garmin als winnaars uit de bus komen. Volgend jaar het Scott Running Team maar eens motiveren om aan de start te komen 😉

Shoe & watch count

Foto-galerij van Finishfoto.be

« of 11 »