Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kristian Blummenfelt belt met goed nieuws voor Jan Frodeno: “Ik heb je wildcard geregeld”
Jan Frodeno krijgt telefoon van Kristian Blummenfelt met de wildcard voor de PTO European Open triatlon
Fun

Kristian Blummenfelt belt met goed nieuws voor Jan Frodeno: “Ik heb je wildcard geregeld”

Vrijdag schreven we al dat 1 van de wildcards voor de PTO European Open triatlon op 6 mei in Ibiza naar Jan Frodeno gaat. De Duitser kreeg het goeie nieuws van één van zijn grootste concurrenten. De Noor Kristian Blummenfelt, olympisch kampioen triatlon in Tokio in 2021, belde met de olympische kampioen van 2008 om te zeggen dat hij de wildcard geregeld heeft voor Frodeno, nadat Frodo eerder aan Big Blu via social media had gevraagd om wat telefoontjes te doen en die wildcard te regelen. Beide kampioenen zien er enorm naar uit om met en tegen elkaar te racen. En het levert ons een grappige video op die je hieronder kan bekijken: