Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TORQ viert Nederlandse Koningsdag met 15 procent korting op alle ‘oranje’ producten, ook voor Belgische triatleten
Een deel van het Orange gamma van de sportvoeding van TORQ (foto: TORQ)
Extra

TORQ viert Nederlandse Koningsdag met 15 procent korting op alle ‘oranje’ producten, ook voor Belgische triatleten

In Nederland vieren ze op donderdag 27 april Koningsdag en dit jaar kan je daar als Belgische triatleet mee van genieten dankzij het Nederlandse sports nutrition bedrijf TORQ. De sportvoeding van TORQ komt in alle vormen en smaken, maar om Koningsdag te vieren biedt het merk nu een korting van maar liefst vijftien procent op alle ‘oranje’ producten. Die aanbieding geldt ook voor Belgische triatleten.

Daarbij maakt het niet uit of je gaat voor een Energy Bar, Energy Gel, Energy Chew of Energy Drink: als je maar voor de oranje producten kiest. Bij het afrekenen kun je de code ‘KINGSDAY‘ gebruiken en dan betaal je automatisch vijftien procent minder.

TORQ wordt gerund door Eric Jacobs, samen met zijn dochter Britt: dat doet hij vanuit een passie en naar eigen zeggen zonder te tornen aan de kwaliteit van de producten. Een uitgebreid interview met Jacobs, onder andere over de visie achter de TORQ-producten, lees je hier.