Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over drash, crash en weer opstaan, snelle (halve) marathons en verrassende atleten in Gran Canaria en Texas – 3athlon Praat Podcast 160
3athlonpraat

Over drash, crash en weer opstaan, snelle (halve) marathons en verrassende atleten in Gran Canaria en Texas – 3athlon Praat Podcast 160

Het was een weekje langer wachten door de tijdsverschillen met Taiwan, maar Tim en Hans zijn er deze week weer met aflevering 160 van 3athlon Praat. Terwijl Hans traint in de regen en de kou, ging Tim racen in de warmte en hoge luchtvochtigheid van Taiwan. Maar verder bespreken we vooral Challenge Gran Canaria, Challenge Taiwan, Ironman Texas, de toekomst van de PTO, de markante Joe Skipper, de langverwachte strijd tussen Jan Frodeno en Kristian Blummenfelt, het bizarre loopniveau van Anne Haug, de crash van Jonathan Wayaffe, de comeback van Kat Matthews, we proberen aquabike te omarmen en nog veel meer! Beluister hieronder aflevering 160 van 3athlon Praat in de Spotify player of via je favoriete podcast-kanaal. En je mag je natuurlijk altijd abonneren, zo mis je geen enkele aflevering!