Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Antwerpen Loopt is enorm succes: 950 Sportoase atleten in Antwerp 10 Miles
Een groot deel van de 950 Sportoase-lopers bij de Antwerp 10 Miles (foto: Sportoase)
Multisports

Antwerpen Loopt is enorm succes: 950 Sportoase atleten in Antwerp 10 Miles

Het is stilaan een traditie dat Sportoase met een enorme groep lopers aan de start komt van de Antwerp 10 Miles maar dit jaar brak de lopersgroep van Sportoase alle records. Met 950 atleten was het de grootste deelnemersgroep ooit sinds Sportoase aan de Antwerp 10 Miles meedeed en die 950 atleten zorgden ook voor de beste tijd ooit, met op kop triatleet Simon De Cuyper die 11de werd. Geniet mee van de sfeerbeelden hieronder van een dag waarop Antwerpen rood kleurde, met een enthousiaste groep lopers die overigens de afgelopen maanden werden klaargestoomd door niemand minder dan vroegere toptriatlete Sofie Goos: