Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Emotionele Lionel Sanders is keihard voor dopingzondaar Chartier “Heb jij je bij mij thuis zitten doperen?”
Lionel Sanders (vooraan links) en Collin Chartier (vooraan rechts) tijdens een looptraining in Kona in 2022 (foto: Talbot Cox/Instagram Lionel Sanders RR)
Nieuws

Emotionele Lionel Sanders is keihard voor dopingzondaar Chartier “Heb jij je bij mij thuis zitten doperen?”

Het nieuws dat de Amerikaanse pro-triatleet Collin Chartier op EPO-gebruik betrapt is en een schorsing van 3 jaar krijgt, sloeg bij veel triatleten en liefhebbers van de sport in als een bom. zeker ook bij de Canadese triatleet Lionel Sanders, bij wie Chartier een tijd logeerde. Chartier verbleef weken bij Sanders thuis en de twee trainden samen richting het WK Ironman op Kona. Sanders is dan ook bijzonder geraakt door het nieuws en laat dat duidelijk zien in een emotionele video waar Sanders constant slingert tussen woede en verdriet. “Je raakt je totale geloofwaardigheid kwijt. Echt totaal. Is dat het waard geweest? Heb je het ook bij mij thuis zitten doen?”

De uitgebreide video van Lionel Sanders liegt er niet om. Je bekijkt hem hieronder in de Instagram post van The Colonel: