Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over doping en alle reacties, over kwetsbare fietsers en over topduatlons op het WK – 3athlon Praat Podcast 161
3athlonpraat

Over doping en alle reacties, over kwetsbare fietsers en over topduatlons op het WK – 3athlon Praat Podcast 161

Tim en Hans maken nog eens een ouderwetse Nederlands-Belgische Podcast, gewoon vanuit de Benelux, zonder in verschillende tijdszones te zitten. Uiteraard staan we uitgebreid stil bij hét grote triatlonnieuws van de afgelopen week: het dopingverhaal van Collin Chartier en alle commotie errond. Was hij een lone wolf of zit er meer achter? Wat vinden we van de reacties van de andere pro-triatleten? Hoe erg is het voor de sport? En mogen we naïef blijven geloven in cleane atleten? Dit alles is echter wel heel relatief en valt in het niet bij het gitzwarte weekend waarin twee Belgische triatleten zwaargewond geraakten. En we hebben natuurlijk ook veel aandacht voor het WK duatlon, één van de mooiste van de afgelopen jaren. Dit en veel meer in aflevering 161 van de 3athlon Praat Podcast, zoals altijd te beluisteren via de Spotify Player hieronder of op jouw favoriete Podcast kanaal. En zoals altijd mag je je zeker abonneren, zo mis je geen enkele aflevering.