Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Olympisch kampioen triatlon Brownlee botst bijna op overstekende toeschouwer in PTO European Open
Alistair Brownlee in de PTO European Open triatlon in Ibiza (foto: PTO)
Nieuws

Olympisch kampioen triatlon Brownlee botst bijna op overstekende toeschouwer in PTO European Open

Het was een opmerkelijk beeld zaterdag tijdens het looponderdeel van de PTO European Open triatlon in Ibiza toen Alistair Brownlee maar op het nippertje een botsing kon ontwijken met een overstekende toeschouwer… die vrolijk op zijn smartphone aan het kijken was. Wat volgde was een scheldtirade, op zijn Brits, van de tweevoudige olympische kampioen, die op dat moment nota bene aan de leiding lag. Check vooral de onderste van de twee video’s: de eerste video is rechtstreeks uit de uitzending en bij de tweede video is al het omgevingsgeluid weggehaald, wat een hilarisch resultaat oplevert.