Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jolien Vermeylen net naast podium in Europe Triathlon Cup in Caorle na langgerekte spurt
Jolien Vermeylen als 4de over de finish in de Europe Triathlon Cup in Caorle (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Jolien Vermeylen net naast podium in Europe Triathlon Cup in Caorle na langgerekte spurt

In een spannende race heeft de Belgische triatlete Jolien Vermeylen een knappe vierde plaats behaald in de Europe Triathlon Cup in het Italiaanse Caorle. Jolien maakte deel uit van een kopgroep van een zevental triatletes die lang samen bleven in de 5 km lopen. In de slotkilometer nam de Duitse Selina Klamt een kleine voorsprong, maar voor de rest werd het een langgerekte spurt met 4 voor de podiumplaatsen. De Belgische kampioene veroverde daarin de vierde plaats.

In de Junior Europe Triathlon Cup deden drie Belgische meisjes mee in de finale. Daarin stond geen maat op het Hongaarse supertalent Fanni Szalai. De 15-jarige triatlete won met 8 seconden voorsprong op de Francaise Manon Laporte. Voor de rest zat het veld erg dicht bij elkaar en was het loopnummer beslissend. Daarin liep Hasse Fleerackers naar een mooie 8ste plaats. Eline Debecker werd 11de en Lotte Minnebo finishte als 21ste.

Uitslag Junior Europe Triathlon Cup meisjes Caorle 2023

Later brengen we meer updates vanuit Caorle. De mannen elites gaan om 18 u. van start.