Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Canyon lanceert Canyon App met handige montage handleidingen en specificaties
Extra

Canyon lanceert Canyon App met handige montage handleidingen en specificaties

Canyon heeft de laatste tijd goed geluisterd naar de wensen van veel atleten; waar veel triatleten hun nieuwe fiets thuis laten bezorgen en dan zelf in elkaar zetten, is het handig als je alle belangrijke informatie en handleidingen bij elkaar hebt. Daar komt de nieuwe Canyon App, die zojuist is gelanceerd en is te downloaden via zowel de Apple App Store als Google Play Store, handig om de hoek kijken.

De app – die uiteraard gratis is te downloaden – moet volgens Canyon bijdragen aan een ‘stressvrije’ omgeving. “Stressvrij: zo zou fietsen voor iedereen moeten zijn. Met de nieuwe Canyon App bieden we meer mensen dan ooit tevoren toegang tot het stressvrije plezier van fietsen. Een partner in je broekzak, waarmee iedereen het maximale uit zijn of haar Canyon kan halen. Simpel gezegd gebruikt de Canyon App de nieuwste mobiele technologieën om de ondersteuning te bieden die je nodig hebt bij het gebruik van je fiets.”

Handige features van de Canyon App:

-Unbox je Canyon binnen enkele minuten met gemakkelijk te volgen montagehandleidingen. Inclusief gedetailleerde video’s en gidsen die je stap-voor-stap helpen met het monteren van je fiets. “Je hebt geen technische vaardigheden of extra kennis nodig voor een soepele en veilige rit op je nieuwe Canyon.”

-De specificaties en geometrie van je fiets in één oogopslag. Scan je Canyon fiets in de digitale garage van de App voor een overzicht van alle relevante info – inclusief opbouw- en setup instructies, specificaties en framematen – voor deze specifieke modellen. “Het is de eenvoudigste manier om toegang te krijgen tot alle relevante content en informatie over jouw fiets.”

-Houd je fiets in topvorm met gemakkelijk te begrijpen onderhoudsgidsen. Met de handige gidsen, video’s en tutorials in de App kun je in no-time aan de slag met je eigen fiets. Van het tubeless maken van je banden tot het verwisselen van een ketting. “Leer hoe je je fiets moet onderhouden en hoe je je fiets op de juiste manier schoonmaakt na een lange rit. Met de Canyon App houd je zonder zorgen je fiets in topconditie.”

Fiets traceren wordt ook mogelijk

Daarnaast komen er nog veel meer functies naar de App, die op dit moment nog in ontwikkeling zijn. Zo zijn fietsen in de toekomst ook veel makkelijker te traceren als ze gestolen worden. Je kunt een Canyon Spectral:ON nu bijvoorbeeld aan de app koppelen om de locatie van de fiets te traceren. In de toekomst worden daar ook andere modellen Canyons aan toegevoegd.

Daarnaast zullen door Canyon gesponsorde topatleten content delen via de App. “We willen in de komende maanden functie na functie toevoegen in een snel en consistent tempo.”

Meer informatie over Canyon, zoals bijvoorbeeld uitgebreide reviews van diverse Speedmax-modellen en de Canyon Grizl CF SL 8 Suspension? Check een overzicht van de Canyon-artikelen bij onze collega’s van 3athlon.nl via deze link.