Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over penalties, topprestaties, ontgoochelde ouders, age groupers en wel of niet lekke band vervangen? – 3athlon Praat Podcast 163
3athlonpraat

Over penalties, topprestaties, ontgoochelde ouders, age groupers en wel of niet lekke band vervangen? – 3athlon Praat Podcast 163

Er waren heel wat topprestaties het afgelopen weekend, zowel in België en Nederland als internationaal, en dus hebben Tim en Hans meer dan genoeg stof om te bespreken, met onder andere Bart Aernouts in Frejus, Jelle Geens en Marten Van Riel in Yokohama, maar vooral de age group zege van Nick Thijs kreeg veel bijval in België. Langs de andere kant was er ook wat teleurstelling, wat leidde tot uiteenlopende reacties op de Africa Cup. Hoe zit dat eigenlijk met boze ouders? Schaadt het de kinderen? En is er wat dat betreft eigenlijk verschil tussen Nederland en België? En dan ook maar meteen: hoe zit het met een lekke band tijdens een race? Stap je dan uit of ga je door? Dit en veel meer in aflevering 163 van de 3athlon Praat Podcast, hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via je favoriete podcast kanaal. En je abonneren kan nooit kwaad, dan mis je geen enkele aflevering. Enjoy!