Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mathis Margirier wint Championship in Samorin, Pieter Heemeryck net naast podium
Pieter Heemeryck in achtervolging op de kopgroep in The Championship in Samorin (foto: 3athlon.nl)
Nieuws

Mathis Margirier wint Championship in Samorin, Pieter Heemeryck net naast podium

De Franse triatleet Mathis Margirier heeft zondag The Championship gewonnen, de halve triatlon die het vlaggenschip van Challenge Family is, in Samorin, Slovakije. Onze landgenoot Pieter Heemeryck werd knap vierde in de sterkbezette halve triatlon. Margirier ging samen met Aaron Royle, Frederic Funk en Thomas Bishop aan de leiding in de 90 km fietsen. Pieter Heemeryck volgde lang als vijfde als eerste achtervolger en wisselde op 3 minuten. Uiteindelijk finishte hij als vierde 1’59 van Margirier en op slechts 33 seconden van het podium.

Mathir Margirier pakte de winst in 3u31’29 met 1’22 voorsprong op Aaron Royle die nog net 4 seconden sneller was dan Frederic Funk. Pieter Heemeryck werd knap vierde op 1’59, voor Thomas Bishop en David Macnamee. Later op zondag volgen er nog updates uit Samorin. Ondertussen kan u de races live volgen via de videostream en de livetiming.