Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck voorlopig op 5: volg hier The Championship triatlon live vanuit Samorin
Pieter Heemeryck vice-wereldkampioen in Samorin in 2019 (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Nieuws

Pieter Heemeryck voorlopig op 5: volg hier The Championship triatlon live vanuit Samorin

Op dit moment wordt in Samorin, in Slovakije, zeg maar het officieuze wereldkampioenschap halve triatlon van Challenge Family gehouden. Je kan hieronder The Championship live volgen, met bij de pro-mannen ongetwijfeld een hoofdrol voor onze landgenoot Pieter Heemeryck. De triatleet uit Herent ligt in het fietsonderdeel momenteel 4de en is op 3 minuten de eerste achtervolger op een kopgroep met Marigier, Royle, Bishop en Funk. Hieronder kan je de live videostream en de live timing volgen:

LIVE TIMING The Championship Samorin 2023