Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over supersnelle Ironman Lanzarote, Championship of andere races en waar ligt dat stayeren toch aan? – 3athlon Praat Podcast 164
3athlonpraat

Over supersnelle Ironman Lanzarote, Championship of andere races en waar ligt dat stayeren toch aan? – 3athlon Praat Podcast 164

Hans en Tim hebben er een druk weekend opzitten, want zowel internationaal als nationaal waren er veel triatlons, met als blikvanger uiteraard de Ironman Lanzarote met Niek Heldoorn en Liesbeth Verbiest op de tweede plaats en dus beginnen we de 164ste 3athlon Praat met Lanzarote. Tim was er zelf bij in Samorin, zag Lotte Wilms naar St-Polten vertrekken en zag Pieter Heemeryck sterk lopen in een mooie wedstrijd aan het X-Bionic Sphere. Op het fietsparcours van The Championship, waar erg snel werd gereden, is 1 brug en vandaar maken we het bruggetje naar Bilzen en andere non-drafting triatlons. Hans stelde redelijk wat stayergedrag vast de laatste weken, maar waar ligt dat nu aan? En wijzen triatleten te snel in de richting van de organisatoren? Moeten ze niet de hand in eigen boezem steken? Dat en veel meer in aflevering 164 van de 3athlon Praat Podcast, waarbij we aannemen dat jij je alvast geabonneerd hebt op de Podcast. Sowieso kan je hieronder in de Spotify Player of via je favoriete podcast kanaal de meest recente 3athlon Praat beluisteren.