Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over triatlon in de warmte, die tijd van de maand, klassiekers, WK-slots en topraces in Cagliari – 3athlon Praat Podcast 165
3athlonpraat

Over triatlon in de warmte, die tijd van de maand, klassiekers, WK-slots en topraces in Cagliari – 3athlon Praat Podcast 165

Als je op de achtergrond van de 3athlon Praat Podcast nummer 165 wat gehijg hoort, dan is dat normaal, want Hans heeft er net een looptraining in de warmte opzitten. Tim en Hans hebben het over triatlon in de warmte, triatlon met astma, triatlon terwijl je menstrueert… Dat zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn, maar de post over Emma Pallant trok wel meer dan 150.000 lezers naar 3athlon.nl in minder dan een week tijd. Al zat daar ook het nieuws van de lange roll-downs voor de WK-slots van Ironman bij. Verder hebben we het uiteraard over de spannende wedstrijden in de WTCS van Cagliari… 28’30 op de 10 km, iemand? En Hans vraagt zich af hoe het staat met de ‘klassiekers’ binnen de triatlonsport en hij laat ook weten dat, mocht hij de kans krijgen, hij zijn slot wel zou pakken in de Challenge Vieux-Boucau in oktober. Dat en veel meer in de 165ste aflevering van 3athlon Praat, zoals altijd hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete podcast kanaal. En zoals altijd: abonneren vinden wij erg leuk 😉 Veel luisterplezier!