Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet van 3MD Dendermonde overleden bij ongeval met motor
Een lachende Jelle Van Nieuwenhove aan de finish van de Decospan triatlon in Menen in 2022 (foto: Jelle Van Nieuwenhove RR)
Nieuws

Triatleet van 3MD Dendermonde overleden bij ongeval met motor

Triatlonclub 3MD uit Dendermonde is in rouw, want zondagavond kwam triatleet Jelle Van Nieuwenhove om het leven bij een ongeval met zijn motor. De 40-jarige leraar lichamelijke opvoeding uit Lebbeke was een echte sportieveling, die verschillende sporten combineerde en al een drietal jaren lid was van de Veldeman-Wcup club. De verslagenheid is dan ook groot, niet alleen bij 3MD maar ook in heel Lebbeke en in de basisschool t’ Sprinkhaantje waar Jelle les gaf. Hij laat een vrouw en 2 kinderen na.

Jelle Van Nieuwenhove deed in 2022 nog mee aan de Decospan halve triatlon van Menen. Bij 3MD Dendermonde kwam het verlies van de triatleet hard aan. “Jelle was een graag geziene atleet binnen onze club,” vertelt Tomas Mannaert van 3MD. “Hij was altijd goedlachs en lag goed binnen de groep. Het nieuws van zijn ongeval heeft zich ook snel verspreid binnen de club en de verslagenheid is nu enorm groot. Het is nauwelijks te vatten dat iemand nog zo jong uit het leven weggerukt wordt, die dan nog een vrouw en 2 kinderen nalaat. Wij leven dan ook namens de club enorm mee met de familie van Jelle,” aldus Tomas.

Ook namens 3athlon.be betuigen we ons medeleven en wensen we de familie van Jelle veel sterkte toe, maar ook zijn vrienden, zijn collega-triatleten en heel zijn entourage.