Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Over gitzwarte Ironman Hamburg, prestaties en reacties, Ironman (non-) communicatie en blauwalg – 3athlon Praat Podcast 166
3athlonpraat

Over gitzwarte Ironman Hamburg, prestaties en reacties, Ironman (non-) communicatie en blauwalg – 3athlon Praat Podcast 166

Het is een bijzonder weekend geworden voor Tim en Hans want enerzijds waren er mooie triatlonwedstrijden en knappe prestaties maar het ongeval in de Ironman Hamburg, waarbij een motard om het leven kwam en een triatleet gewond raakte, gooide een heel donkere schaduw over het weekend. En dus hebben we het in aflevering 166 uiteraard uitgebreid over het ongeval, hoe het is kunnen gebeuren, wat het gevoel is achteraf, hoe de atleten zich gevoeld moeten hebben, hoe sommige toetsenbordridders zich voelen en hoe slecht Ironman de communicatie oppakte. Maar we hebben het ook over nieuws van dichterbij en vragen ons af of we in de toekomst echt moeten bekijken hoe blauwalg bestreden kan worden, en is veiligheid en gezondheid wel een groot genoeg onderwerp in het debat over regeltjes en normen. Dat en veel meer in aflevering 166 van 3athlon Praat, hieronder in de Spotify Player te beluisteren of via jouw favoriete Podcast kanaal. Maar als je geabonneerd was, wist je dat al 😉 Veel luisterplezier en keep it safe, he!