Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter Heemeryck komt aan de start van Challenge Roth triatlon
Pieter Heemeryck in de 70.3 Ironman Lanzarote eerder dit jaar (foto: 3athlon.be/Bobby Paesen)
Nieuws

Pieter Heemeryck komt aan de start van Challenge Roth triatlon

De Challenge Roth, één van de oudste én grootste internationale volledige triatlons, had al een sterk deelnemersveld maar deze week meldt zich nog een absolute topper: de Belgische triatleet Pieter Heemeryck komt aan de start van de Duitse race. De Domo-Scott triatleet wil, na zijn tweede plaats in de Ironman Hamburg, zijn goeie vorm verzilveren. Eerst was het doel om later deze zomer de Ironman Thun te doen, maar na wat aandringen bij zijn coach wordt het dus verrassend genoeg Challenge Roth. “Het is wellicht mijn laatste kans om met Sebastian Kienle te racen,” zegt Pieter.