Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Youtuber Average Rob gaat ondanks blessure toch vol voor eerste Ironman triatlon
Average Rob na de Challenge Swim in Geraardsbergen (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Youtuber Average Rob gaat ondanks blessure toch vol voor eerste Ironman triatlon

Youtube fenomeen Average Rob kondigde ongeveer een half jaar geleden aan dat hij zich aan zijn allereerste Ironman zou wagen en volgend weekend is het zo ver: Rob en zijn broer Arno The Kid komen aan de start van Ironman Klagenfurt. Hoewel ondertussen bekendraakte dat Rob met een blessure aan de voet sukkelt als gevolg van een overbelasting, wil Rob Van Impe toch voluit gaan om de finish te halen van zijn eerste Ironman. Wij spraken met de Youtuber na de Challenge Swim in Geraardsbergen. “Mentaal ben ik er klaar voor, fysiek ben ik een beetje beschadigd, maar met een beschadigd voertuig kan je nog altijd rijden…”

Het zwemmen zag er alvast goed uit voor Rob Van Impe, maar hij heeft dan ook een achtergrond als zwemmer. In de Challenge Swim deed hij het alvast meer dan behoorlijk op de 3.000 meter zwemmen in open water. Zijn coach Frederik Van Lierde, die je in de achtergrond hoort zeggen dat we het kort mogen houden omdat Rob moet rusten, werd overigens knap derde in de zwemwedstrijd.

Stage met Sam Laidlow

Bekijk hieronder de derde aflevering van Average Rob’s Ironman Journey over zijn triatlonstage samen met Sam Laidlow: