Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
NAQI Anti Friction Cream beschermt je huid tijdens de urenlange trainingsarbeid.
Gear

NAQI Anti Friction Cream beschermt je huid tijdens de urenlange trainingsarbeid.

Details kunnen soms het verschil maken. Die details vinden we niet alleen terug in prestatiebevorderend materiaal maar ook het tegengaan van ongemakken is iets wat zeer belangrijk is. Laat dat net iets zijn wat we vaak uit het oog verliezen. De NAQI Anti Friction Cream voorkomt huidirritaties die door verschillende redenen kunnen ontstaan en is volgens ons een must om bij te hebben in je sporttas.

Wrijving

Een aangepaste wetsuit die ons nog sneller door het water gaat glijden of een trisuit op maat die ons zit als gegoten voor het aanvatten van onze wedstrijden. Het zijn allemaal logische zaken waar wij, triatleten, met plezier ons geld aan spenderen. Broodnodig! Dat is de uitleg voor het budget dat we eraan vrijmaken en dat zullen we zeker niet tegenspreken.

Maar toch valt het nooit uit te sluiten dat we na enkele uren of soms zelf na een paar minuten gewaar worden dat een ‘schurende ongemak’ ervoor zorgt dat onze focus tot presteren toch wat ten koste gaat aan het mateloos irriteren aan dat ongemak dat soms minuut per minuut erger wordt. Denk bijvoorbeeld dat je die perfecte tijdritpositie niet meer kan aanhouden door een branderig gevoel tussen de billen of dat je na de wrijving van je wetsuit in nek nadien tijdens het fietsen en lopen daarvan nog harder de gevolgen draagt door het overtollige zweet dat op diezelfde schuurwonde terechtkomt.

Een degelijke anti friction cream is daarom iets wat zeker standaard in de rugzak zou moeten zitten van iedere triatleet of duatleet. Het Belgische bedrijf NAQI ontwierp daarom een handige tube met hun Anti Friction Cream, een klein item die grote miserie kan voorkomen!

Hygiënisch

In tegenstelling tot veel andere anti friction creams brengt NAQI een spuitbusje op de markt in plaats van de vele potten die je in de rekken vindt. Maakt dit dan een groot verschil? Het product zal er zeker niet beter of slechter door zijn maar hygiëne is ook iets wat we niet uit het oog mogen verliezen. Wanneer iemand anders even wat van je anti friction cream wil gebruiken zorgt een spray ervoor dat vingers van iemand anders nooit in contact zal komen met de overige cream die nog in de verpakking zit. Details maken het verschil weet je wel…

Eigenschappen

Uitermate huidvriendelijke crème die geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Belangrijk voor triatleten is ook waterafstotend is dus je kan dit product zeker aanbrengen voordat je het water induikt.

Voorkomt:

  • Irritatie bij wrijving van huid op huid
  • Zadelpijn bij fietsers
  • Blaren en wrijvingsproblemen bij sporters, recreanten en wandelaars
  • Irritatie van de huid door zweet

De NAQI Anti Friction cream haal je nu in huis voor de adviesprijs van €17,95. bezoek zeker eens de website van NAQI om het volledige gamma te bekijken.