Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kijk hoe Frodeno en Lange de Duitse triatleet Sebastian Kienle ontvangen in zijn laatste Challenge Roth
De Duitse triatleet Sebastian Kienle tussen Jan Frodeno (l) en Patrick Lange in (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Kijk hoe Frodeno en Lange de Duitse triatleet Sebastian Kienle ontvangen in zijn laatste Challenge Roth

Het zal een absoluut kippenvel-moment geweest zijn, zowel voor de afscheid nemende Sebastian Kienle als voor duizenden triatlonfans die de afgelopen jaren de Duitse toptriatleet in hun harten gesloten hebben, toen Sebastian de finish bereikte in zijn allerlaatste Challenge Roth triatlon. Kienle werd pas elfde in de ‘record breaking’ Challenge Roth, maar hij kreeg minstens evenveel applaus als winnaars Magnus Ditlev en Daniela Ryf. En aan de finish werd hij verwelkomd door zijn andere landgenoten Patrick Lange en Jan Frodeno, die zelfs een knieval maakte voor Sebi uit respect voor een geweldige carriere. Check dit magische moment in de video hieronder.