Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon.be geeft 5 startbewijzen weg voor HB Accountants Triatlon Turnhout
Devlin Derudder won de triatlon/duatlon van Turnhout in 2022 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

3athlon.be geeft 5 startbewijzen weg voor HB Accountants Triatlon Turnhout

Op 24 september staat de HB Accountants Triatlon Turnhout op het programma: onlangs las je al waarom deze triatlon een ideale seizoensafsluiter is voor veel triatleten. Vandaag hebben we nog interessanter nieuws, want namens de organisatie mogen we maar liefst vijf gratis startbewijzen weggeven: 2 voor de kwarttriatlon, 2 voor de sprinttriatlon en 1 voor de geweldig sfeervolle Ouder & Kind duatlon.

Voor de Kwart Triathlon (1500-40-10) geven we twee gratis startbewijzen weg: ééntje aan een man en ééntje aan een vrouw. Datzelfde doen we ook voor de Recreatieve Triathlon (400-22-5): ook daar ligt een gratis startbewijs voor een mannelijke deelnemer klaar, evenals een gratis startbewijs voor een vrouwelijke deelneemster. Daarnaast geven we een startbewijs weg voor de Ouder & Kind Duathlon.

Dit moet je doen om een startbewijs te winnen:

Stuur een mailtje naar tim@3athlon.nl. Vermeld daarin duidelijk je naam en geef aan waarom je vindt dat jij een startbewijs verdient. Geef ook aan voor welk onderdeel je een startbewijs wil. Wil je iemand anders aandragen voor een gratis startbewijs? Dat mag natuurlijk ook! Geef dan de gegevens van diegene door en vertel vooral wat de motivatie daarvoor is!

Mailen kan tot en met woensdag 12 juli. Daarna krijgen de winnaars een mail.

Om alvast in de stemming te komen voor de Triathlon Turnhout; kijk vooral de sfeerimpressie van vorig jaar eens terug: